Porqueres acull un seminari sobre comptabilitat i fiscalitat

Se celebrarà la propera tardor i va adreçat als ciutadans i ciutadanes del municipi

Porqueres acull el pròxim setembre un seminari sobre comptabilitat i fiscalitat adreçat als ciutadans i ciutadanes del municipi. Concretament, el seminari va dirigit a persones emprenedores que, com a autònomes, estiguin acollides al règim d’estimació directa simplificada de l’IRPF i al règim general de l’IVA; a autònoms que estant a mòduls (estimació objectiva), vulguin comparar el seu rendiment amb el d’EDS; i finalment, a persones que vulguin formar-se en aquest tipus de comptabilitat simplificada.

La durada del seminari serà de 16 hores, repartides en 4 sessions, en horari de 16 a 20h

Se celebrarà els dies 17 i 24 de setembre i 1 i 8 d’octubre a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres. El professor serà Joan Jurado i Cardelús, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. També ha fet un curs de post- grau d’Assessoria i Gestió Tributària per ESADE.

Estructura de les quatre sessions del seminari serà:

Sessió 1a.

Els diferents règims d’estimació en l’IRPF. El model censal 036/037. Breu repàs del reglament de facturació.  Comptabilització dels ingressos. Cas pràctic.

Sessió 2a.

Resum de la sessió anterior. Anàlisis de les despeses i la seva comptabilització. Els béns d’inversió i el càlcul de les amortitzacions. Cas pràctic.

Sessió 3a.

Resum dels llibres registres obligatoris. Estudi de les retencions. Confecció de les declaracions-liquidacions dels models de retenció més habituals. Cas pràctic.

Sessió 4a.
Confecció de les declaracions fiscals de l’IRPF (model 130) i de l’IVA (model 303). Anàlisis del contingut de la pàgina web d’Hisenda i aplicacions. Cas pràctic .

Requisits per optar el curs:

– Les places són limitades

– Les inscripcions seran per ordre de confirmació

– La data màxima d’inscripció és el 05/09/18

– El preu és gratuït

Si esteu interessats o voleu més informació podeu enviar un correu a participaciociutadana@porqueres.cat

Per apuntar-se al curs fes clic aquí