TRANSFORMEM EL CÍVIC, FEM-LO MINI – Jornada Participativa

Des del Centre Cívic de Porqueres volem impulsar un nou espai de participació on les famílies sigueu les protagonistes, un lloc on la vostra veu sigui clau per explorar noves maneres de viure el Cívic a la mida dels més petits. Per això convoquem a tothom que estigui interessat en formar part d’aquest projecte a una jornada participativa el dissabte 21 de març a les 11h.

Ens posem en contacte amb vosaltres, responsables de les comunitats educatives del municipi, perquè ens ajudeu a fer difusió de la jornada i fer-ho arribar a aquelles persones que creieu que poden ser claus en el desenvolupament d’un projecte que busca implicar les famílies en la dinamització del Centre Cívic de Porqueres.

Apart d’aquest correu, amb el cartell promocional adjunt, us faré arribar cartells perquè els pugueu penjar als vostres equipaments i vindré a explicar-vos personalment la iniciativa que volem engegar perquè ho pugueu transmetre al vostre equip i així poder comptar amb la vostra col·laboració.

Creiem que el Centre Cívic de Porqueres és un espai transformador per a la nostra comunitat i volem contribuir a fer-ho de manera més participada amb totes aquelles persones que ens hi vulgueu acompanyar.

Així doncs: TRANSFORMEM EL CÍVIC, FEM-LO MINI!

minicívic