Suspensió de la presencialitat en l’activitat del Centre Cívic de Porqueres

El dilluns 19 d’octubre el PROCICAT ha aprovat una resolució amb noves mesures per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya amb l’objectiu de minimitzar tant com es pugui el risc de transmissió comunitària.

Aquestes noves mesures impliquen la suspensió de les activitats cíviques i comunitàries grupals –com, per exemple, tallers, xerrades, cursos o activitats similars en equipaments cívics- que impliquin presencialitat, llevat que es facin per mitjans telemàtics sense que impliqui la presencialitat dels participants.

Seguint aquesta resolució aturarem l’activitat presencial* del Centre Cívic de Porqueres durant quinze dies.

*Queden exemptes d’aquestes mesures les activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars). Per tant, els tallers infantils i juvenils seguiran la seva activitat amb normalitat però els tallers familiars queden suspesos durant quinze dies.

Tanmateix, el Centre Cívic de Porqueres continuarà amb l’activitat en línia en aquells tallers que la formació digital es pugui garantir. Tot l’alumnat que està matriculat en algun taller anual al Cívic rebrà un comunicat per correu electrònic on l’informarem de si hi ha possibilitat de fer classes virtuals i com ho farem. També especificarem com afecta les quotes del curs aquesta aturada presencial.

Per altra banda, l’oferta formativa del Cívic pel curs 2020-21 ja contemplava una proposta de tallers en línia que s’inicia justament la setmana del 26 d’octubre. Per alguns tallers encara hi ha places disponibles. Consulta l’oferta de Tallers en línia clicant aquí.