S’aprova inicialment el projecte de la pista poliesportiva coberta

L’Ajuntament de Porqueres aprova inicialment el projecte bàsic i executiu de la pista poliesportiva coberta.

L’Ajuntament de Porqueres, en sessió extraordinària de 8 de març ha aprovat inicialment el projecte bàsic i executiu de la Pista poliesportiva coberta,  que estarà ubicada entre el carrer Montseny i carrer Ramon Avellana, dins del pati de l’escola l’Entorn.

Les obres de construcció de la pista poliesportiva tenen un pressupost de  289.969,54€. L’Ajuntament envia el projecte a les administracions afectades per tal que puguin fer les aportacions necessàries per seguir amb la tramitació.

La superfície total de la pista serà de 819,5 m2 i aquesta s’ubicarà a la zona del pati, de l’escola l’Entorn, adjacent  al c/ Ramon Avellana, d’aquesta manera l’equipament podrà funcionar amb independència tot i que no deixarà de ser un espai pel pati.

Els usos que preveu l’Ajuntament per part d’aquest equipament són varis:

A nivell escolar una gran zona d’ombra per al pati així com una zona per poder-hi realitzar activitats escolars en cas de pluja o molt de sol.

Al ser ubicada al costat de la plaça major, també es preveu que si puguin realitzar activitats de gran format essent un suport a la plaça o fins i tot una alternativa en cas de pluja. Activitats com Sant Jordi, la Fira d’hivern es celebraran allà si les previsions meteorològiques ho aconsellen.

A nivell esportiu la pista efectiva farà 20m d’amplada per 33m de profunditat complint les mides oficials de 2 pistes mini basquet, una pista de bàsquet, voleibol o pista d’handbol per a entrenaments.

Projecte bàsic/executiu de la Pista Poliesportiva coberta

Annex del projecte