Programació d’estiu a Porqueres

Els dijous de juliol es podrà gaudir de circ, música o cinema a diferents indrets del municipi. Les visites guiades a l’Estudi Taller Carles Fontserè i al bosc de Can Ginebreda completen la programació d’estiu.

L’Ajuntament de Porqueres presenta la programació d’estiu amb quatre propostes per compartir amb tota la família els vespres dels dijous de juliol a diferents indrets del municipi amb propostes culturals i lúdiques ben diverses.

La primera cita serà el dijous 7 al Bosc de Can Ginebreda on es farà la segona edició de Fem Tard al Bosc, un programa de Ràdio Banyoles que surt de l’estudi i que agruparà artistes locals: Bicèfal Project, McMillan o Mikos i Koalas actuaran en aquesta iniciativa cultural que segur ens farà passar un vespre carregat de música i humor!

La segona cita serà el dijous 14 i serà als jardins de l’Ajuntament de Porqueres on podrem gaudir de l’espectacle de circ Bubble You de la companyia belga Be flat. Una proposta de circ contemporani per a tots els públics amb la que quedarem bocabadats: cinc homes habiten una estructura vertical desafiant totes les lleis de la gravetat. Porqueres se suma a la gira que farà aquesta companyia pel territori català durant l’estiu.

El dijous 21, es podrà veure la pel·lícula Mia i el lleó blanc a la plaça Major. Cinema familiar amb una història plena d’aventures i d’amistat. La quarta proposta de la programació serà el 28 de juliol. Des de la zona esportiva de Miànigues, s’iniciarà una ruta ciclista musical, una ruta en bicicleta que tindrà diverses parades en què podrem gaudir de petites actuacions i que s’acabarà a la piscina amb l’actuació del grup Oxigen.

Complementa la programació d’estiu, una visita guiada a Can Ginebreda el dissabte 23 de juliol i les habituals visites a l’Estudi Taller Carles Fontserè el segon dissabte de mes, en aquest cas, el 9 de juliol i 13 d’agost.
I com a punt final, dissabte 6 d’agost a les 20.30 h, es recupera el sopar groc que organitza l’ANC que sota el títol A Porqueres tot torna a començar. Un sopar a plaça Major que s’amenitzarà amb actuacions i parlaments.

Tota la informació en aquest enllaç

Nota de Premsa