Porqueres prepara per aquest dissabte dos actes de govern obert i participació

A les 19h Xerrada Informativa del nous projectes a Porqueres a càrrec de l’alcalde Francesc Castañer i Campolier

A les 20h Presentació del vídeo promocional de la piscina municipal on han participat activament 27 entitats del municipi.

L’Ajuntament de Porqueres ha convocat, per al proper dissabte 29 d’abril, una xerrada informativa,  oberta a tots els veïns i veïns del municipi per explicar els nous projectes que l’Equip de Govern té previstos a la població per aquest any 2017.

La xerrada informativa tindrà com a temes destacats la situació econòmica actual de l’Ajuntament, el pressupost anual i la temporalització dels projectes al municipi.

Aquesta trobada es durà a terme a les 19h al Centre Cívic de Porqueres i anirà a càrrec de l’alcalde Francesc Castañer i Campolier.

Tot seguit, a les 20h tindrà lloc la presentació del vídeo promocional de la piscina municipal.

L’àrea d’esports de l’Ajuntament de Porqueres ha impulsat conjuntament amb 27 entitats del municipi que han participat activament un vídeo promocional de la piscina municipal. Els treballs de gravació i edició s’han dut a terme per l’empresa Ruedafoto.

Aquest dissabte es farà la presentació i desprès es farà difusió del vídeo a través de les xarxes socials i web’s perquè tots els veïns i veïnes del municipi tinguin clar les dates, quotes i tota la informació per treure els abonaments de la piscina que entrarà en funcionament aquest proper estiu.

Imatge-presentació vídeo2