Porqueres inicia la Campanya Encomana Porqueres per ajudar els comerços i serveis local

L’Ajuntament de Porqueres, davant de la situació generada per la pandèmia de la COVID-19, té el compromís d’ajudar a tots els comerços i serveis locals del municipi de Porqueres.

Desprès de varies reunions amb alguns comerços, serveis, establiments de restauració, autònoms i allotjaments turístiques, l’Ajuntament ha començat a buscar alternatives per treballar conjuntament. La primera col·laboració que s’ha realitzat és fer una compra conjunta de material sanitari, com mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic per facilitar la reobertura dels establiments, en les fases 2 i 3 de desescalada cap una nova normalitat.

Alternativament i davant aquesta situació excepcional, i juntament amb els comerciants del municipi s’ha engegat la campanya «Encomanem Porqueres».

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que ens ajudem per canviar el model econòmic i de consum actual per una nova economia vinculada al municipi, que ens faci menys vulnerables i que ens permeti sortir reforçats de la situació actual.

El tríptic que s’ha elaborat, s’està repartint actualment a tots els habitatges i comerços del municipi,  amb diferents afirmacions per tal de conscienciar als veïns i veïnes de la importància de fer poble.

  • Ara és hora de recuperar l’economia i el comerç del nostre poble
  • Si pots inverteix en el petit comerç perquè es mantingui
  • Els autònoms han estat al teu costat durant la pandèmia ara, més que mai, els hem de donar suport.
  • Encomana el saber fer dels nostres comerciants i escamp-ho a les xarxes.
  • Pren mesures quan vagis a compara: distància, higiene i mascareta.

El Consistori treballa amb altres tipus d’ajudes i col·laboracions que de moment estan sobre la taula per tal de treballar-les conjuntament.

 

Encomana_Porqueres_Mesa de trabajo 1

Encomana_Porqueres_Mesa de trabajo 2