Porqueres inaugura l’ampliació del centre de serveis per a la gent gran

Dilluns 4 de març a la tarda, va tenir lloc l’acte de la inauguració de l’ampliació del Centre de Serveis per a la gent gran de Porqueres.

L’acte va començar amb una visita del president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i a les 5h de la tarda va tenir lloc la inauguració amb parlaments de l’Alcalde del municipi, Francesc Castañer, la regidora de Salut i Benestar Social, Rosa de la Cueva, el president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Jordi Xargay, la directora tècnica de Sumar, Mariona Rustullet i la directora del Centre de Serveis, Neus Serra.

Els usuaris del centre i els seus familiars també van assistir a l’acte d’inauguració.

Les obres d’ampliació han consistit amb una sala comuna annexa, donant més espai comú a l’equipament, un magatzem i nous lavabos. .

El centre disposa de 20 places públiques i una de privada i s’espera superar les 26 places i així donar resposta a la demanda existent, que va creixent.

Els treballs, que van començar la passada tardor, han tingut un cost de 122.000 euros, que ha assumit el consistori. La intenció inicial era cobrir part dels treballs amb una subvenció, però finalment no va arribar i l’Ajuntament va optar per finançar les obres amb el superàvit del pressupost del 2017. A més, l’empresa que gestiona el servei, SUMAR, hi preveu aportar entre 10.000 i 15.000 euros del tancament del 2018.

Un cop acabada l’ampliació encara quedaran algunes actuacions menors com el canvi de la tanca exterior o la col·locació d’una planxa als lavabos exteriors.

índex índex8 índex16 índex21