Porqueres comença la tramitació per posar en servei la piscina municipal

L’Ajuntament de Porqueres aprova inicialment el projecte i el reglament per la implantació del servei de la piscina municipal així com la l’ordenança de la taxa.

L’Ajuntament de Porqueres, en sessió extraordinària d’1 de març ha aprovat inicialment el reglament per la implantació del servei de la piscina municipal conjuntament amb les taxes.

Els dies d’obertura segons el reglament, seran del 24 de juny al 10 de setembre amb un horari de 11.00h del matí a 20.00h de la tarda.

Les taxes es diferencien en dos tipus: l’abonament de temporada i les entrades puntuals.

En aquest sentit els abonaments estan pensats per afavorir al públic familiar sense deixar de banda els usuaris individuals així com un bon preu molt reduït per jubilats. Per altra banda les entrades individuals inclouen un “pack” reservat pels abonats que podran comprar 5 entrades a preu reduït.

Una vegada estiguin els documents aprovats definitivament l’ajuntament obrirà varis períodes d’inscripció. La novetat serà que la majoria d’inscripcions es faran on-line. Havent-hi un període per la gent que necessiti fer-ho de manera presencial.

En aquest sentit, es preveu un nombre màxim de 1.500 abonaments. El primer període per accedir als abonaments serà únicament pels empadronats a Porqueres.

Les obres avancen a bon ritme i es preveu que la piscina municipal s’inauguri el 18 de juny.