Porqueres amb la Marató TV3

Les entitats del municipi de Porqueres, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzaran un total de 6 activitats per recaptar fons per la La Marató de TV3, que enguany destinarà la recaptació a la lluita contra la COVID-19. Degut a les restriccions, algunes propostes són virtuals, amb un marge de dies per realitzar-les, mentre la resta s’organitzen el diumenge 20 de desembre.

Més informació i inscripcions aquí

 GEOCACHING PER LA MARATÓ

L’AFA de l’escola l’Entorn organitza una gimcana popular oberta a tothom. Aquesta activitat consisteix a seguir unes pistes que es troben repartides pe tot el municipi. La primera és troba a la mateixa escola. Hi ha dos nivells i no cal inscripció prèvia. El termini per participar és del 5 al 20 de desembre. És pot realitzar lliurement, a qualsevol hora i a qualsevol dia. Entre tots els participants es sortejarà una fantàstica panera. Totes aquelles persones que vulguin col·laborar per recaptar fons per la Marató ho poden fer a través del compte corrent que us podem facilitar o bé a la urna que hi ha cada tarda a la sortida de l’escola. Per dubtes o més informació festes@amipaentorn.cat.

Animeu-vos que serà molt divertit!

 

PEDALA PER LA MARATÓ DE TV3

Dia 20/12 a partir de les 10:00h a l’exterior del pavelló.

Tres sessions d’spinning: 10:00h a 11:00h,11::00h a 12:00h i de 12:00h a 13:00h. Inscripcions anticipades a www.esportsporqueres.com (places limitades). Donatiu voluntari el mateix dia de l’activitat.

 

 CAMINA PER LA MARATÓ DE TV3

Dia 20/12 a partir de les 9:00h al Centre Cívic de Porqueres.

Caminada de 10km amb sortida oberta de les 9:00h a 10:00h. Inscripcions anticipades a www.esportsporqueres.com . Donatiu voluntari el mateix dia de l’activitat. Es lliurarà un mapa del recorregut a l’inici de la caminada i es seguiran totes les mesures de seguretat vigents per la COVID-19.

 

CROSSFIT PER LA MARATÓ DE TV3

Dia 20/12 a partir de les 12:00h a la Zona Esportiva de Miànigues

Sessió de Crossfit oberta a tothom. Inscripcions anticipades a www.esportsporqueres.com (places limitades). Donatiu voluntari el mateix dia de l’activitat.

 

CRONO GRAVEL PER LA MARATÓ DE TV3

Strava, de l’11/12/20 al 20/12/20

Circuit de 25 km amb un desnivell positiu de 900 metres. Quatre trams cronometrats. Premis d’inscripcions gratuïtes a la propera edició de l’Esperxada pels més ràpids. Sorteig de camisetes entre els participants.

Preu inscripció: 6,00 €

Més informació i inscripcions a www.sendicatdelpedal.cat

 

LLIBRES SOLIDARIS

Durant tot el mes de desembre i gener la biblioteca ofereix duplicats i donatius a 1,00 € per recaptar fons per La Marató.