Porqueres al dia – especial canvi de calendari del PORTA A PORTA a Porqueres

Avui dimarts 7 de juny , arriba un nou programa de “Porqueres al dia”, especial canvi de calendari del PORTA A PORTA al municipi de Porqueres. Un programa participatiu sobre l’actualitat municipal de Banyoles Televisió.

Un espai dedicat a l’actualitat municipal des de totes les vessants, complementat amb la participació activa dels espectadors.
‘Porqueres Al Dia” és el punt de partida del projecte “Canal Porqueres”, una plataforma via Internet i multi plataforma que recollirà tota l’actualitat municipal.

“Porqueres Al Dia”, torna aquest dimarts a Banyoles Televisió amb la presència de l’Alcalde del municipi, Francesc Castanyer, amb l’objectiu d’acostar l’acció de govern i posar en valor la importància de fer política de proximitat, sobretot en l’àmbit municipal. El nou espai, presentat per David Bertran, tindrà una línia eminentment informativa i divulgativa, i vol convertir-se en una finestra des d’on explicar i entendre totes les actuacions que es duen a terme des del consistori i obrir-les a la ciutadania d’una forma directa, planera i accessible.

Durant els 60 minuts de durada de l’espai, la participació en directe en serà un punt clau del programa.

Els espectadors podran participar a temps real mitjançant telèfon, correu electrònic i xarxes socials, plantejant les seves preguntes directament al mateix Alcalde de Porqueres, Francesc Castanyer.

“Porqueres Al Dia” és un programa basat en formats televisius de participació en directe i, tot i que cada mes passarà pel programa l’Alcalde de Porqueres, en d’altres ocasions també es comptarà amb entrevistes a les regidores i regidors, que explicaran les accions més rellevants del seu àmbit. Els continguts temàtics prendran més rellevància, sobretot, en períodes previs a esdeveniments socials, culturals i esportius del municipi o bé actuacions transcendents.

Amb aquest projecte, Banyoles Televisió fa un pas més per reforçar el valor d’un mitjà de comunicació de proximitat, un actiu que treballa de manera efectiva per a la vertebració comarcal més enllà dels programes informatius i de l’emissió per televisió. De fet, aquest propòsit ja s’ha posat de manifest ens els últims anys amb la presència en forma de retransmissions a esdeveniments rellevants de la comarca en un esforç per comunicar-lo.