Nous elements de joc infantil a diversos parcs del municipi

Aquestes dies s’estan duent a terme diverses actuacions per tal de millorar els parcs amb elements lúdics per la mainada que amb el temps s’han anat deteriorant. Les més recents són les que s’han instal.lat al parc Manel Saderra i al parc de la plaça 11 de Setembre.
Les primeres actuacions que van començar a dur-se a terme ja fa dos anys van ser l’eliminació de les sorreres per temes de salubritat i d’higiene i l’inici del canvi de materials dels parcs, acció en la que encara ara s’està treballant. En aquest sentit, el parc Manel Saderra va reconstruir-se amb materials més resistents fa sis mesos. Des de llavors però, diversos veïns han detectat la falta d’elements de joc per als infants més petits. Davant la demanda, l’Ajuntament ha instal·lat dos nous parcs infantils per a nens d’entre 1 i 5 anys, aquest dimarts al parc Manel Saderra i aquest dimecres al parc de la plaça 11 de Setembre, ja que són els que disposen de més espai i permeten complir amb la zona de seguretat necessària per complir el reglament.

El conjunt de les actuacions representa un import aproximat de 9000 euros, una part dels quals es destinarà a treballar parcs pendents com el del Pla de l’Estany a la zona de l’antic Dallas i el parc de la plaça dels Poetes, que és de fusta.

IMG-20180321-WA0002     Plaça Manel Saderra