NOMÉS AL CÍVIC!

Un curs més et portem una programació de tallers anuals que només trobaràs al Cívic! Els tallers més originals i divertits amb una programació, aquest any sí, per a tota la família amb la incorporació dels tallers per a joves i els tallers familiars!

L’activitat formativa principal del Cívic són els tallers anuals, pensats perquè et cuidis, creïs, ballis, aprenguis noves llengües i aficions i ho facis de la manera més divertida i amb el millor professorat!

NOUS TALLERS
Una programació amb un total de trenta-tres tallers (dinou tallers per adults, quatre tallers infantils, sis tallers per a joves i quatre tallers per fer en família) amb les propostes més originals com un taller de dansa sobre patins (rollerdance), un taller perquè els joves millorin el seu estil tiktokaireamb les millors còreoso cantin i actuïn al més pur estil Eufòriao un taller perquè les famílies s’enfilin i facin acrobàcies de ioga aeri

NOVETATS MATINALS
Per aquells que us agrada fer activitats al matí o a primera hora de la tarda hem preparat moltes novetats! Un taller d’exercici terapèutic, dilluns de 9.30 a 10.30 h, que se suma a la classe de ioga matinal. El dijous us proposem fer cistelleria (de 10 a 12 h) o bé compartir una bona estona en família amb la mainada de 8 mesos a 3 anys amb el taller de joc i criança (de 10 a 11.30 h). El dijous de 15 a 16 h podreu gaudir de les passejades de marxa nòrdica (de 15 a 16 h) i millorar la coordinació, l’equilibri i la resistència.

INSCRIPCIONS
El període d’inscripcions de la programació formativa anual pel curs 2022-23 del Centre Cívic de Porqueres s’obrirà el dijous 1 de setembre a les 17 h. Les inscripcions es faran en línia a www.centrecivicporqueres.cat. Al web també hi podreu consultar la informació detallada dels tallers anuals (horaris, preus i grups).

El curs 2022-23 presenta alguns canvis de calendari:
Les classes dels tallers anuals començaran el 19 de setembre per a tot l’alumnat i acabaran el 2 de juny per als tallers anuals d’adults, per als de joves (teens) i per als familiars (comparteix en família). Els tallers anuals infantils (mainada activa) finalitzaran el curs el 22 de juny.

EL CÍVIC A L’AIRE LLIURE
El canvi més important serà la reducció del curs dels tallers anuals, ja que les classes acabaran el 2 de juny, exceptuant els tallers infantils (mainada activa).

Això no vol dir que l’activitat s’acabi al Cívic, perquè amb “El Cívic a l’aire lliure”, us proposarem una programació de tallers i activitats que es duran a terme durant el mes de juny i que ha estat pensada precisament per aprofitar el bon temps, les hores de sol i les ganes de gaudir de l’aire lliure.

Descobreix totes les novetats d’aquest curs a www.centrecivicporqueres.cat