L’Ajuntament de Porqueres i Banyoles TV estrena “Porqueres al dia”

porqueres-aldia

L’Ajuntament de Porqueres i Banyoles Televisió estrenen “Porqueres al dia”, un nou programa participatiu sobre l’actualitat municipal.

Un espai dedicat a l’actualitat municipal des de totes les vessants, complementat amb la participació activa dels espectadors.
‘Porqueres Al Dia” és el punt de partida del projecte “Canal Porqueres”, una plataforma via Internet i multi plataforma que recollirà tota l’actualitat municipal.

“Porqueres Al Dia”, s’estrena aquest dimarts a Banyoles Televisió amb la presència de l’Alcalde del municipi, Francesc Castanyer i el regidor de Medi Ambient Jordi Burch, amb l’objectiu d’acostar l’acció de govern i posar en valor la importància de fer política de proximitat, sobretot en l’àmbit municipal. El nou espai, presentat per la periodista Bàrbara Julbe, tindrà una línia eminentment informativa i divulgativa, i vol convertir-se en una finestra des d’on explicar i entendre totes les actuacions que es duen a terme des del consistori i obrir-les a la ciutadania d’una forma directa, planera i accessible.

Durant els 60 minuts de durada de l’espai, la participació en directe en serà un punt clau del programa.

Els espectadors podran participar a temps real mitjançant telèfon, correu electrònic i xarxes socials, plantejant les seves preguntes directament al mateix Alcalde de Porqueres, Francesc Castanyer.

“Porqueres Al Dia” és un programa basat en formats televisius de participació en directe i, tot i que cada mes passarà pel programa l’Alcalde de Porqueres, en d’altres ocasions també es comptarà amb entrevistes a les regidores i regidors, que explicaran les accions més rellevants del seu àmbit. Els continguts temàtics prendran més rellevància, sobretot, en períodes previs a esdeveniments socials, culturals i esportius del municipi o bé actuacions transcendents. L’exemple més proper serà la implementació de la recollida d’escombraries porta a porta, una iniciativa que s’implantarà durant els propers mesos a Porqueres.

En clau municipal, la iniciativa del programa “Porqueres Al Dia” anirà acompanyada de la posada en marxa, durant les properes setmanes, del “Canal Porqueres”. Un espai web multiplataforma que recollirà tota l’actualitat del municipi en format audiovisual. Una aposta del mateix consistori que té com a objectiu acostar l’activitat local també a través d’una eina de comunicació eficaç i immediata, com són els dispositius connectats que, de retruc, té un impacte en
nous perfils del públic a qui també es vol fer arribar l’activitat del municipi. El projecte també ha de servir per promocionar de forma eficient les entitats locals, la vida cultural i esportiva, i els atractius turístics propis del municipi.
Amb aquest projecte, Banyoles Televisió fa un pas més per reforçar el valor d’un mitjà de comunicació de proximitat, un actiu que treballa de manera efectiva per a la vertebració comarcal més enllà dels programes informatius i de l’emissió per televisió. De fet, aquest propòsit ja s’ha posat de manifest ens els últims anys amb la presència en forma de retransmissions a esdeveniments rellevants de la comarca en un esforç per comunicar-los dins i fora de les fronteres comarcals.

Vídeo promocional