L’Ajuntament de Porqueres estendrà reg asfàltic en més de 18.000 m2 de camins del municipi aquest 2018

Imatge rec asfàltic

L’Ajuntament de Porqueres executarà, aquest any, diverses actuacions cobrir amb reg asfàltic el ferm d’alguns camins i carreteres del municipi que es troben en mal estat.

Seran, en total, uns 18.000 metres quadrats sobretot situats en sòl rústic a la zona més rural de Porqueres. L’actuació es farà conjuntament amb la Diputació de Girona as través d’una línia d’ajuts de l’organisme supramunicipal.

D’aquesta manera, el cost per l’Ajuntament de Porqueres de 27.476 euros, el que suposa un 1,5€ per metre quadrat. Un import molt inferior a si es tractés de l’asfalt convencional. En aquest sentit, a banda de l’aspecte econòmic, l’avantatge del reg asfàltic és que en ser més prim és també més flexible i no es trenca tant com el convencional. El que es fa en l’actuació és aplicar aquesta petita capa d’asfalt lleuger i cobrir-la amb una capa de granulat.

En total es faran cinc intervencions amb rec asfàltic: al camí de Can Rovira a Can Grill, just darrera Les Estunes; al carrer Gironès; al camí de Ca l’Homenet, a  Puigpalter; a darrera la zona esportiva de Miànigues;  i a la carretera de Mas Usall fins arribar a la Platja d’Espolla.