La quarta temporada d’arts escèniques i música Rere el teló, es presentarà amb una proposta de circ en el marc de la XXIII Fira d’Hivern

La iurta de Los Galindos s’instal·larà a la plaça Major de Porqueres durant la XXIII Fira d’Hivern per presentar-nos la seva última producció, UduL.

Aquesta carpa mongola confereix a aquesta companyia de circ una entranyable proximitat amb el públic, en un espai escènic circular envoltat dels espectadors que us ofereix una oportunitat única de gaudir del circ com mai abans ho havíeu fet.

Sobretot, entreu en aquest espai escènic singular, perquè a dins assistireu al joc de contínues entrades i sortides d’uns artistes que afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Aquí veureu que el circ, el vodevil i les varietats tenen un parentiu clar, i que els artistes d’UduL reten un homenatge a uns gèneres especialment populars i directament connectats amb els espectadors.

Des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Porqueres pensem que el marc de la Fira d’Hivern és una bona oportunitat per desvetllar quines seran les propostes que hi haurà la propera temporada de Rere el teló i al mateix temps tenir la possibilitat de gaudir d’un espectacle de circ durant la fira, en un espai escènic també molt singular, proporcionant així una nova oportunitat per viure la cultura de prop.

Creiem que UduL és una proposta artística que s’ajusta a la nostra programació perquè comparteix la filosofia de Rere el teló de crear un espai d’exhibició des de la proximitat per viure una experiència única i personal.

L’espectacle es presentarà en tres funcions per un aforament de 90 persones per cadascuna de les sessions per a tots els públics a partir de 7 anys.

UduL Cia. Los Galindos “Circ d’entranya, visceral i simple, en una iurta mongola” Sessions:

Dissabte 8 a les 17h i a les 20h

Diumenge 9 a les 12h

Lloc: Plaça Major de Porqueres

Preu: 10€

Entrades anticipades a:
www.centrecivicporqueres.cat

www.porqueres.cat

Per més informació de l’espectacle, consulta el vídeo.

Més informació tríptic informatiu

RET19-Cartell-Digital-01

Los Galindos-UduL-0205 HD