La piscina municipal ampliarà horaris i dies d’obertura la temporada d’estiu any 2018

Després de l’èxit de la primera temporada de la piscina municipal de Porqueres, el passat dimecres 21 de març el ple de l’Ajuntament de Porqueres aprovava les quotes per aquest 2018.

El consistori municipal mantindrà els preus del 2017, amb una nova quota per import de 25€ a les persones amb discapacitat igual o superior al 33%.

Com a novetat s’ampliarà la temporada d’obertura i els horaris de la instal·lació.

La piscina s’inaugurarà el diumenge 10 de juny. Fins a Sant Joan s’obrirà totes les tardes entre setmana de 15h a 20h i els caps de setmana de les 11h a les 20h. Del 23 al 30 de juny la instal·lació obrirà diàriament en jornada completa de les 11h a les 20h. Durant els mesos de juliol i agost s’amplia l’horari, obertura a les 10:30h i tancament a les 20:30h. El mes de setembre recuperarà l’horari del juny fins el tancament el diumenge 9.

Com a millora de les instal·lacions es col·locaran noves zones d’ombreig tal i com va sortir a l’enquesta de satisfacció enviada a tots els usuaris finals de la temporada passada.

El període de renovació en línia serà del 2 al 18 de maig i els nous abonats fins esgotar aforament a partir del 22 de maig.

Més informació