La piscina de Porqueres frega els 1500 abonats

La piscina municipal de Porqueres tancava el diumenge 9 de setembre la seva segona temporada d’obertura, millorant els excel·lents registres d’abonats del 2017, que ja superaven l’objectiu inicial previst en l’estudi de viabilitat que es va confeccionar abans de l’obertura de la instal·lació.

La xifra d’abonats creixia dels 1.187 de l’estiu del 2017, a 1.456 aquest 2018. 860 abonats eren del municipi de Porqueres i 596 de la resta de poblacions de la comarca o rodalies. Alhora, l’equipament ha acollit dues activitats solidàries, una desfilada de roba d’estiu en benefici de la Fundació Oncolliga Girona i col·laborava amb la Fundació Esclerosi Múltiple organitzant una activitat per la campanya Mulla’t.

Per la festa de tancament d’enguany la proposta va ser un sopar & monòleg, amb la presència del polifacètic artista banyolí, Pol Butinyà, que va tenir una molt bona acceptació malgrat la inestabilitat meteorològica.
L’Ajuntament de Porqueres ha enviat una enquesta de satisfacció a tots els abonats per conèixer quins són els aspectes a millorar per les pròximes temporades.

Si vols respondre l’enquesta fes clic aquí