La Fira d’Hivern de Porqueres arriba a la XXIV edició

Del 6 al 8 de desembre el municipi de Porqueres celebra una nova edició de la Fira d’Hivern

Porqueres durà a terme, un any més, la seva ja tradicional i arrelada Fira d’Hivern.

S’iniciarà el dijous 6 de desembre a la plaça Major, amb la 5a Mostra d’Entitats i Fira de Productes Locals, aquest any també amb la Fira de Consum Estratègic dins d’una campanya de l’ANC Porqueres. A l’estand de l’Ajuntament es commemorarà el 25è aniversari del Bàsquet Porqueres, i s’hi trobaran fotos i records de tota la trajectòria del club.

El mateix divendres al matí, a la plaça Major, i per al públic infantil i familiar, s’organitzaran tallers de circ nadalenc amb tastets de circ i teles aèries a càrrec de l’entitat Un Salt de Circ.

Durant tot el matí, a la plaça Major, hi haurà diferents actuacions, com la de la coral de Les Estunes, i a partir de les 12 h, un vermut musical a càrrec de l’associació Udols de Llop.

Així mateix, un any més, presentem Rere el Teló, la temporada d’arts escèniques i música. Serà el dissabte 7 de desembre, a les 18 h, a Can Carreras, amb una proposta familiar que enamorarà petits i grans: Flou Papagayo, un espectacle de circ, música i dansa en un escenari circular. També destaquem el concert de Cesk Freixas, un dels últims concerts de la gira Festa Major, que tindrà lloc el divendres 6 de desembre a les 22 h al Centre Cívic. Aquests dos últims espectacles ja tenen les entrades a la venda.

El divendres 7 de desembre, festa local al municipi, tindrà lloc la visita guiada al jaciment arqueològic del Castell de Porqueres.

Aquestes propostes complementen les cites més consolidades de la Fira d’Hivern, com ara el concurs d’allioli, la cursa popular, la Fira del Petit Mercader i el playback del Casal de la Gent Gran.

Enguany també es durà a terme un “Escape Experience”, a càrrec de Dipsalut, per diferents racons del municipi; una proposta lúdica i divertida perquè en gaudiu tota la família. Aquesta activitat, programada en diferents sessions, és gratuïta prèvia inscripció.

Tota aquesta informació la podeu consultar al díptic adjunt a aquest correu electrònic.

 

Diptic_FiraHivern_2019-1

Diptic_FiraHivern_2019-2

Diptic_FiraHivern_2019-3

Diptic_FiraHivern_2019-4