La Fira d’Hivern de Porqueres arriba a la XXIII edició

Del 6 al 8 de desembre el municipi de Porqueres celebra una nova edició de la Fira d’Hivern

Porqueres durà a terme, un any més, la seva ja tradicional i arrelada Fira d’Hivern.

S’iniciarà el dijous 6 de desembre a la plaça Major, amb la 4a Mostra d’Entitats i Fira de Productes Locals. Aquesta fira pretén apropar la riquesa associativa i comercial del municipi i la comarca als visitants.

Aquest any a l’estand de l’Ajuntament es donarà a conèixer la Fundació Mona, un centre de recuperació de primats que s’instal·larà properament al municipi de Porqueres

El mateix dijous al matí, a la plaça Major, i per al públic infantil i familiar, s’organitzaran uns espais de jocs lliures i uns tallers conduïts per fomentar la prevenció i el reciclatge de residus. S’ha eliminat el concurs de dibuix sobre asfalt, per la poca participació de l’edició passada.

La Cursa d’orientació popular forma part d’una de les activitats paral·leles del cicle expositiu “On és el Cívic?”,  que també es durà a terme el dijous al matí. Els participants en grups de 4 o 6 persones,  hauran de completar un recorregut com autèntics escoltes.

Durant tot el matí, a la plaça Major hi haurà diferents actuacions, com el concert del grup d’animació i percussió africana Afro Djembé, l’actuació de la coral de Les Estunes i la 7a Trobada castellera, que s’ha modificat de dia ja que, en edicions passades, sempre tenia lloc el dia 8 de desembre.

El divendres 7 de desembre, festa local al municipi, tindrà lloc la visita guiada pel jaciment arqueològic del Castell de Porqueres.

Aquests canvis complementen les cites més consolidades de la Fira d’Hivern, com ara el concurs d’allioli, la Cursa popular, la Fira del Petit Mercader i el playback del Casal de la Gent Gran.

Pel que fa als aspectes més culturals, i com a presentació de la temporada d’arts escèniques i música Rere el Teló 2019, tindrà lloc l’espectacle Udul, de la companyia Los Galindos, un espectacle de circ per a tots els públics a partir de 7 anys a dins d’una carpa mongola que s’instal·larà a la plaça Major. Aquest espectacle tindrà 3 sessions i les entrades ja estan a la venda.

Tota aquesta informació la podeu consultar al díptic adjunt a aquest correu electrònic.

Cartell_FiraHivern_2018