La 2a fase de reasfaltatge de carrers a Porqueres es podrà tirar endavant amb una subvenció de 40.000€ de la diputació

Reasfaltatge carrers

Amb l’aprovació dels pressupostos d’aquest any, l’Ajuntament de Porqueres ha programat diverses actuacions que estaven pendents de realitzar a la zona urbana del municipi. Una d’elles és la segona fase de reasfaltatge de carrers, un projecte que ja s’havia planejat però que no es podia tirar endavant per falta d’una part del pressupost.

Aquesta setmana però, l’Ajuntament està a l’espera de rebre la notificació oficial de la Diputació de Girona, i és que han rebut una subvenció d’aproximadament 40.000 euros per desenvolupar les millores en els trams de carrers que ho necessiten. Les zones previstes per dur a terme l’actuació són el C/ Joan Maragall entre el C/ Narcís Monturiol i Plaça Catalunya, un tram situat en un sector pendent d’urbanitzar, el C/ Marià Benlliure entre el C/ Ramon Llull i el C/ Narcís Monturiol, que s’està començant a enfonsar, el C/ Llevant entre la Plaça President Companys i el C/ Isaac Albèni, un tram que s’està esquerdant, i el C/ Eugeni d’Ors entre el C/ Josep Pla i el C/ Amadeu Vives.

La segona fase de reasfaltatge té un valor de 57508€, dels quals 39680 provenen de la subvenció de la diputació. Des de l’Ajuntament es destinarà el pressupost restant, de 17828€ i s’espera que la millora suposi una actuació definitiva.