Jornada de portes obertes i preinscripció i matriculació Llar d’infants Els Trapelles pel curs 2021-2022

JORNADA DE PORTES OBERTES

Serà el dissabte 24 d’abril, de 10 a 12h del matí. Es realitzarà una visita guiada amb grups de com a màxim deu persones i només hi podrà assistir un membre de cada família (només adults).

Haureu de demanar cita prèvia al tel. 972.57.49.04 o al correu llardinfants@porqueres.cat

 

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ PEL CURS 2021-2022

A partir del 10 de maig i fins el 21 del mateix mes es podrà fer la preinscripció pel proper curs de la manera que us expliquem a continuació:

  • Preinscripció telemàtica: El tràmit es podrà fer tot online enviant la documentació necessària –escanejada o fotografiada– mitjançant un correu a llardinfants@porqueres.cat (cal escriure en l’apartat d’Assumpte: Preinscripció i nom i cognoms de l’infant). S’enviarà resposta al correu rebut de preinscripció com a justificant de recepció. En el moment que sigui possible, us passarem l’enllaç per tal d’accedir a l’imprès de sol·licitud.
  • Preinscripció presencial: Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per a dur a terme la preinscripció telemàticament, ho podran fer presencialment demanant cita prèvia al correu llardinfants@porqueres.cat . Serà la mateixa setmana, del 10 al 21 de maig, a la mateixa Llar d’Infants.

Més informació de les preinscripcions en aquest enllaç

 

Més informació: