Informació del departament d’ensenyament sobre el procés de preinscripció pel curs 2018-2019 i calendari de portes obertes

Els dies 13, 15 i 17 de març es faran les jornades de portes obertes als instituts de la comarca per poder informar a les famílies sobre la preinscripció pel curs 2018-2019.

Des de l’Ajuntament de Porqueres com cada any, hem preparat la difusió per als joves nascuts l’any 2006 empadronats al municipi i que han de fer la preinscripció a 1r d’ESO pel curs 2018-2019.

Podeu formalitzar la preinscripció a l’oficina d’escolarització de l’Ajuntament de Banyoles o als instituts de la comarca que demaneu en primera opció:

HORARIS de PREINSCRIPCIÓ

 1.-A l’OFICINA MUNICIPAL D’ESCOLARITZACIÓ (OME)

Sala d’Actes Ajuntament de Banyoles
Cada dia de 9 del matí a 2 del migdia i dimarts i dijous de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda.

Durant aquest horari s’atendrà al públic de manera continuada.

 

Amb relació a l’adscripció de centre serà:

Escola El Frigolet: Institut Pere Alsius i Institut Pla de l’Estany

Escola l’Entorn: Institut Pla de l’Estany

 

A partir del dia que el Departament d’Ensenyament concreti les dates de la preinscripció les persones que ho desitgin poden sol.licitar cita prèvia trucant al 972581848 de 9 del matí a 2 del migdia.

Al mateix temps, us informem que els centres us conviden a una JORNADA DE PORTES OBERTES els dies següents:                                                      

INS PERE ALSIUS   – Dijous 15 de març, a 2/4 de 8 del vespre visita al centre i a 2/4 de 9 del vespre xerrada

 INS PLA DE L’ESTANY –  Dissabte 17 de març, de 10 a 12 del matí

 INS JOSEP BRUGULAT – Dimarts 13 de març, a les 8 del vespre visita al centre i a les 9 del vespre xerrada

 ESO Escola CASA NOSTRA – Podeu concertar entrevista i visita

 

La jornada de portes obertes està dirigida als pares i mares. Els alumnes que vulguin assistir-hi hauran d’anar acompanyats d’un adult.

La informació detallada del procés (calendari, documentació, criteris de prioritat, matrícula etc….) es coneixerà a partir del dia que es publiqui la resolució del Departament d’Ensenyament que regula el procediment d’admissió de l’alumnat. Una vegada publicada aquesta resolució, podreu consultar tota la informació sobre preinscripcions en el blog del Servei d’Educació. http://educacio.banyoles.cat, formulari de preinscripció, calendari, barem i puntuació, documentació, etc., així com al web del Departament d’Ensenyament www.gencat.cat/ensenyament, així com descarregar-vos el full de sol.licitud.