Inauguració del Curs 2019-2020

Dissabte 21 de setembre de 2019- Plaça del Centre Cívic de Porqueres

Una jornada matinal amb família!

Aquest dissabte volem celebrar que comencem un nou curs al Centre Cívic de Porqueres amb un tastet familiars i actuacions en directe.
La jornada inaugural del curs 2019-2020 del Cívic será un espai de trobada familiar per compartir un matí fent un tastet d’alguns dels tallers familiars i infantils que hi haurà aquest curs al Cívic i a on tam´be podrem gaudir de dues actuacions molt especials: un mini concert de Cor de Porcs, un projecte del Cívic que arriba enguany a la seva cinquena edició i que busca noves veus, i l’actuació de Pitus i Flautes Original Band formada pels professors de l’Escola de Música Pitus i Flautes que enguany estaran també a Porqueres oferint formació musical.

PROGRAMA:

A partir de les 11h fins les 12:30h TASTET DE TALLERS INFANTILS I FAMILIARS

Sessions de 30 minuts cada taller. Hi haurà 3 torns: a les 11h, a les 11:30h i a les 12h. Els tallers són lliures i gratuïts per a tothom.

Recomanat per a nenes i nenes a partir de 4 anys.

Arts plàstiques

En aquest taller posarem a prova la vostra creativitat i elaborarem un porta monedes o targeter a partir de material reciclat. Si vols, pots portar un bric i li donarem una nova vida fent una cartera per aquest nou curs.

Street dance – Hip Hop

Vine a prendre els passos bàsics d’una coreografia d’Street dance – Hip hop . Veuràs que aprendràs sense problema i que utilitzaràs l’expressió corporal per aconseguir un major coneixement del ritme i del teu cos. Anima els teus papes a ballar!

Ioga

Sabies que la pràctica d’aquesta disciplina en família ajuda a obrir un nou canal de comunicació entre pares i fills, i també reforça el de la parella? Veniu a provar-ho!

A les 11:30 h – Mini Concert de COR DE PORCS
A les 12:15 h Actuació de PITUS I FLAUTES ORIGINAL BANC
CCP19-Cartell-Inauguració-01