Inauguració de l’ampliació del centre de serveis de la gent gran Porqueres

El president de la Diputació de Girona, el Sr. Miquel Noguer; l’alcalde de Porqueres, el Sr. Francesc Castañer, i la regidora de Serveis Socials, la Sra. Rosa de la Cueva,  inauguraran, el dilluns 4 de març a les 17 h, l’ampliació del Centre de Servis de la Gent Gran de Porqueres, ubicat a la plaça Major. L’equipament es va estrenar el novembre de l’any 2010 i està gestionat per l’empresa pública d’acció social Sumar.

La primera fase de l’ampliació del Centre de Serveis per a la Gent Gran de Porqueres va començar l’abril del 2017 amb l’enderroc de les antigues casetes del camp de futbol. Aquestes edificacions no es podien aprofitar per a l’edifici i per això es va decidir eliminar-les. El setembre del 2018 van començar les obres d’ampliació d’aquest equipament i els treballs han acabat aquest mes de febrer.

L’ampliació s’ha fet per tenir més espai i passar de les 20 places de capacitat que té ara a superar les 26 places i així donar resposta a la demanda existent, que va creixent. També s’ha ampliat un espai annex amb lavabos interiors i exteriors, espais comuns i un magatzem.

El cost de l’actuació ha estat de 122.064,80 € (IVA inclòs). L’Ajuntament ha finançat el cost total de l’actuació i s’espera que l’empresa Sumar hi aporti entre 10.000 € i 15.000 € per sufragar el cost de l’actuació.

10