Finalitzen les obres de la 1era fase del projecte pati de l’Escola l’Entorn

projecte_pati-04

Durant aquesta Setmana Santa s’han finalitzat les obres de la primera fase del projecte pati de l’Escola l’Entorn. Aquesta primera fase ha consistit en fer una ampliació de 202,45 m2 al pati de l’escola. Aquests metres s’han agafat d’un terreny annex on hi ha el magatzem de la brigada municipal. Paral·lelament també s’han efectuat moviment de terres i pavimentació de pròximes actuacions com són una nova sorrera i una àgora (espai semblant a un petit escenari).

El projecte pati és un espai de participació on mestres, amipa, ajuntament i per descomptat els alumnes de l’Entorn decideixen com ha de ser el pati i entre tots tirar-lo endavant. En aquest sentit l’Ajuntament s’ha fet càrrec de la cessió del terreny i la construcció de la nova tanca, l’Amipa s’ha ocupat de les fonamentacions i material divers i l’escola s’ha ocupat de recollir totes les opinions dels alumnes.

El pròxim 16 d’abril hi ha organitzada una jornada de treball per realitzar les petites actuacions que encara queden pendents. Des de l’Ajuntament, Amipa i escola animem a totes aquelles persones vinculades amb l’Entorn a participar en aquesta millora que fem entre tots.