El 1món.cat emetrà el programa a Can Tista

1món.cat agafem els patracols i marxem diumenge a Porqueres, al Pla de l’Estany, per apropar-vos qui va ser un artista tot terreny, Carles Fontserè. L’escenografia, la fotografia, l’escriptura… van ser alguns dels camps que va cultivar, però sobretot se’l recorda pels cartells que va fer durant la Guerra Civil.

En el programa que farem a Can Tista, el seu estudi-taller, ens endinsarem en l’univers creatiu de Fontserè i abordarem les seves múltiples facetes. Serà de 16h a 18h, a la teva televisió local o al 159 de Movistar+.

Els periodistes David Mir i Pere Puig parlaran de la figura i l’obra de l’artista amb Josep Rigol, comissari de l’exposició ‘Carles Fontserè. L’avengura artística’ i Núria Batllem, directora de l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany, on es guarda gran part de la seva obra.

Passejarem també pels diferents espais on ell treballava i veurem també quins van ser els racons i paisatges que van inspirar-lo.

A més, conversarem amb dos fotògrafs banyolins, Joan Comalat i Pere Duran, que van retratar i conèixer Fontserè. Analitzarem la vitalitat fotogràfica del Pla de l’Estany amb el Col·lectiu Photogènika i el dibuixant i guionista de còmics banyolí, Quim Bou, ens parlarà de la seva professió i trajectòria.

Emissió a les TV locals i Movistar+

Aquest programa és una producció de La Xarxa en col·laboració amb Banyoles TV. Cada capítol el presenta Pere Puig i el o la periodista de la televisió local amfitriona. Pel que fa a l’emissió, es pot veure els dissabtes i els diumenges a la tarda per una trentena de televisions locals i el canal La Xarxa Televisions, al dial 159 de Movistar+.