DURANT L’ESTIU, PORQUERES FA MANTENIMENT

L’estiu és un bon moment per cuidar i renovar els equipaments del municipi. Aquest estiu s’han dut a terme diferents accions de manteniment als equipaments de Porqueres.

A la llar d’infants Els Trapelles s’ha renovat la cuina per adaptar-la a la normativa vigent. A l’escola L’Entorn hem canviat les finestres de la biblioteca i a l’escola El Frigolet hem fet tot el terra de la primera planta i instal·lació de plaques solars. Tot a punt per començar un nou curs amb les millors instal·lacions possibles, i com heu pogut veure a l’exterior del pati de l’escola de l’Entorn han començat les obres de la pista coberta.

A Can Carreras s’ha dut a terme la renovació de les portes d’emergència.

Els equipaments esportius també s’han acondicionat, amb el canvi de gespa del camp de futbol de Miànigues, i com molts haureu pogut veure aquest estiu des de la piscina, l’skatepark ha quedat espectacular amb el mural que han fet els joves de la brigada d’estiu guiats per l’artista Aleix Font conegut artísticament, rata con corbata. Amb aquesta intervenció artística, la zona esportiva de Miànigues, l’hem deixat ben maca i amb unes instal·lacions perquè tothom les pugui gaudir amb garanties.

Ei i no oblidem els equipaments culturals perquè al Centre Cívic hem aprofitat aquest estiu per pintar l’escenari i la càmera negre i fer una renovació de material tècnic perquè la nova temporada cultural sigui un èxit!

Un estiu de profit pels equipaments del municipi, que mentre descansen durant les vacances, hem aprofitat per posar-los a punt!