Comunicat del Consell Comarcal i Ajuntaments de la Comarca

Des de la societat civil estan apareixent molts grups i col·lectius que s’estan preparant per ajudar a la ciutadania. Donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint com a país, des del Consell Comarcal i dels Ajuntaments de la comarca expedim aquest comunicat a totes aquelles persones que vulguin ajudar:

1. Cal seguir les indicacions de les autoritats competents.

2. El confinament és a dia d’avui la millor manera de lluitar contra el coronavirus evitem desplaçaments i trobades innecessàries.

3. Promocionem el confinament entre els nostres cercles per evitar situacions de risc.

4. Tot aquell col·lectiu/persona que vulgui ajudar que es posi en contacte amb els serveis socials del consell comarcal o amb el seu ajuntament.

5. En cas de detectar una situació de desempara d’algun ciutadà comuniqueu-ho inmediatament als serveis socials o al vostre ajuntament.

Podeu contactar amb els serveis socials del Pla de l’Estany al correu: confinament@plaestany.cat Indicant nom, tasca a realitzar, horari, edat i municipi. Des de les administracions volem agraïr la implicació de la gent i volem coordinar tota aquesta acció perquè realment sigui efectiva. Si no actuem adequadament podem propagar el virus en comptes de contenir-lo.

Gràcies a tothom per la col·laboració

3d898be9-a221-4b25-af03-4cf917902872