Comunicat de l’Alcalde de la Informació sobre la sortida prevista per fer esport a partir del 2 de maig

⚠️ ATENCIÓ ⚠️
👉 Comunicat de l’Alcalde de la Informació sobre la sortida prevista per fer esport a partir del 2 de maig.

👉Es podrà realitzar qualsevol activitat física no professional de manera individual i sense contacte una vegada al dia, en espais oberts i dins del mateix municipi de residència.

⏱️Als municipis, com és el cas de #Porqueres, de menys de 5.000 habitants, no afecten les restriccions de les franges horàries.
🏃‍♀️🚴🏻 Es pot practicar qualsevol esport i activitat física.
👉 En la mesura del possible, l’activitat física ha de realizar-se de manera continuada, evitant parades innecessàries a les vies o espais d’ús públic. Quan sigui necessari fer una parada, aquesta s’efectuarà pel temps estrictament necessari.
Important mantenir sempre les mesures de prevenció, distanciament i seguretat.
‼️ Només es pot fer esport dins el terme municipal.

🚶‍♀️Els passejos es realitzaran amb una distància de fins a 1 km des del domicili. Aquesta limitació no serà aplicable a la pràctica no professional de qualsevol esport individual, estant permesa dins el municipi.
👉Durant els passejos es podrà sortir acompanyat d’una sola persona amb qui es convisqui. No obstant, aquelles persones que per necessitat hagin de sortir acompanyades, podran fer-ho també amb la persona cuidadora habitual.
👉Es recorda que la sortida amb menors (fins a 3) acompanyats d’un adult, ha de ser de màxim una hora, i amb una distància no superior a un 1 Km des del domicili. Segons la nova instrucció del govern de l’Estat, s’haurà de fer entre les 12h i les 19h.(s’aplicarà a partir del 2 de maig)

No es pot realitzar cap esport col·lectiu.
No es poden utilitzar les instal·lacions esportives.
No es poden utilitzar equipaments i maquinària esportiva instal·lades als espais públics.
‼️ Les persones amb símptomes de Covid-19 o que estiguin en quarantena no poden sortir al carrer en cap cas.

Per veure el vídeo fes clic aquí