CIRC PER FER PASSAR LA CALOR!

La companyia belga Be Flat presenta aquest dijous 14 de juliol a les 19.30 h, dins dels actes de la programació d’estiu de l’Ajuntament de Porqueres: Porqueres d’estiu, un espectacle on el circ, la música i el joc s’uneixen en un caos orquestrat.

Cinc homes estranys habiten en una estructura vertical que els protegeix del món exterior. Allà se senten massa petits i no els hi queda més opció que explorar els límits i superar-los, per trobar la sortida necessària per a la seva llibertat.

Be Flat és una companyia belga de circ fundada per Ward Mortier i Thomas Decaesstecker el 2017. La barreja de circ acrobàtic amb esports urbans aporta un toc d’individualitat a la companyia.

Be flat és el camaleó entre els artistes de circ. En respondre a l’entorn, cada actuació es converteix en un esdeveniment únic. Com a residents de l’entorn urbà, qüestionen l’espai públic. La ciutat és un organisme viu, en constant canvi. Com utilitzem aquest espai comú? L’objectiu de Be Flat és posar en contacte espectadors de diferents orígens d’una manera creativa durant i després de les “intervencions”.

Podem gaudir d’aquest espectacle gràcies a la proposta de programació conjunta de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Porqueres, Celrà, la Bisbal d’Empordà, la Garriga, Girona, Sant Hipòlit de Voltregà i Amposta fent possible així la gira d’aquesta companyia de circ Belga que la delegació catalana (en el marc del Pla d’Impuls del Circ a Catalunya_projecte ESFERA CIRC) va valorar en el festival Theater op de Markt (Neerpelt – Bèlgica), considerat com l’epicentre del circ contemporani europeu.

Bubble You és l’alternativa exterior de l’espectacle ‘Double You’ de Be Flat creada el 2021 arrel de la pandèmia.

Artistes:
Thomas Decaesstecker
Mehdi Delanoeije
Ward Mortier
Dario Tabakov
Tars Van Der Vaerent

ESPECTACLE DE CIRC BUBBLE YOU
Dijous 14 de juliol a les 19.30 h als jardins de l’Ajuntament.
Entrada lliure.
Apte per a tots els públics.

Nota de premsa