CAP DE SETMANA ESPECIAL CARLES FONTSERÈ

Cap de setmana d’activitats culturals entorn de la figura de Carles Fontserè.

El proper cap de setmana, 17 i 18 d’octubre, es realitzaran un seguit d’activitats a l’Estudi Taller Carles Fontserè de Porqueres que permetran als visitants descobrir un artista polifacètic i un entorn únic. Seran un concert, una hora del conte i dues visites guiades. El dissabte tindrà lloc una visita convencional acompanyada tot seguit d’un concert amb so de blues a càrrec de Mireia Vilalta; i el diumenge, una matinal familiar que consistirà en una hora del conte a càrrec de Sessi Sitjà, autora de Carles Fontserè en clau de conte, on ens explicarà la vida de l’artista d’una manera molt particular.

Porqueres té una clara voluntat de no deixar de fer activitats culturals tot i la pandèmia de la Covid-19, sempre tenint en compte que siguin el màxim de controlades i seguint estrictament les normes sanitàries. Cal inscripció prèvia a totes les activitats al següent enllaç

Tots els actes del cap de setmana estan pensats per posar en valor el llegat de Carles Fontserè i donar impuls al conveni signat amb la Generalitat de Catalunya.

Dissabte dia 17

19 h – Visita a l’Estudi Taller de l’artista

Visita guiada a l'estudi

 

20 h – Concert a càrrec de Mireia Vilalta

Concert Mireia Vilalta

Diumenge dia 18

11 h – Hora del conte: Carles Fontserè en clau de conte a càrrec de l’autora, Sessi Sitjà

Hora del conte
12h – Visita guiada familiar

Visita guiada familiar