Aquest cap de setmana tindrà lloc la 13ª Festa Major de Porqueres

Divendres 19 de maig a la tarda s’ha programat una jornada de promoció 2X1 a les atraccions de fires a la zona esportiva

En motiu de les Fires i Festes de Porqueres, s’ha programat per demà divendres  una jornada de 2×1 a les atraccions de fires.  A partir de les cinc de la tarda els nens i nenes podran gaudir del primer tastet de festes en una jornada de caràcter lúdic i social.

A les 9 del vespre, al Centre Cívic tindrà lloc el pregó a càrrec de l’escola Casa Nostra que donarà tret de sortida la 13a Festa Major del municipi.

De divendres a dilluns, Porqueres viurà un cap de setmana amb ambient de festa, amb moltíssimes activitats per tots els públics, destacant l’espectacle de Tortell Poltrona i Albert Pla al pavelló, els concerts a la zona esportiva, l’exposició de flors als jardins de l’Ajuntament  i les trobades territorials de puntaries i corals. Sense deixar de banda els actes ja consolidats com l’homenatge a la vellesa, l’aplec de primavera, la trobada de vespes, la cercavila de gegants i capgrossos,  l’esmorzar del Ganut i la Gran Vedellada que donarà per finalitzada la festa.