A Porqueres, un estiu Groc!

L’Ajuntament de Porqueres, juntament amb l’ANC, ha preparat un estiu groc

L’Ajuntament de Porqueres, juntament amb l’ANC, ha preparat a partir de la segona quinzena de juliol, un cop hagin acabat els esports al carrer, diferents activitats a la plaça Major.

Porqueres ha volgut mantenir les activitats a la fresca, tal com s’havien organitzat els anys anteriors, però aquest estiu amb un aspecte més reivindicatiu, tenint en compte que encara hi ha presos polítics.

La programació començarà el dijous 19 de juliol amb la Nit de cinema, en què es projectarà la pel·lícula Coco. Continuarà el diumenge 22 de juliol amb una concentració i parlaments de Carme Cornellà i Matthew Tree. El dimarts 24 de juliol tindrà lloc el Vespre d’havaneres, amb l’actuació del grup Retorn. El dijous 26 de juliol hi haurà el Vespre de teatre, amb l’obra Preparant el verí del teatre, amb direcció de Maria Rodríguez i els actors Jordi Vendrell i Gerard Martínez. La programació de juliol s’acabarà amb el Vespre de sardanes, amb l’actuació de la Cobla la Principal de Porqueres, que es durà a terme el dimarts 31 de juliol.

El primer dijous del mes d’agost, el dia 2,  tindrà lloc la Nit de cinema, amb el concert de música en viu d’Strawberry Friends. La programació acabarà el dijous 5 d’agost, amb un sopar groc consistent en una botifarrada per la llibertat.

Fes clic aquí per tenir tota la programació

XXSS_ESTIU_GROC_2018