7a edició de Rere El teló

VIU LA CULTURA DE PROP

RERELTELÓ és la programació d’arts en viu del Centre Cívic de Porqueres. Una proposta cultural amb produccions de petit format en un espai escènic amb caràcter propi on descobrireu una programació cultural
poc convencional i, sobretot, un lloc privilegiat per viure la cultura de ben a prop.

Enguany arribem a la setena edició, l’edició més compromesa de Rere el Teó. Compromesa amb l’escena cultural contemporània, amb les artistes , sobretot, compromesa amb tu.

T’oferim una selecció feta amb cura i pensada perquè gaudeixis de les millors propostes culturals amb en denominador comú: el cent per cent dels espectacles que veurem són creats i inerpretats per dones o parlen de problemàtiques i realitats que viuen les dones.

Tanquem el teló. Que comenci l’espectacle!

Espot de RERELTELÓ 2022 → https://vimeo.com/649991697/ee32c1a9e2

VENDA D’ENTRADES
Les entrades són numerades i es poden comprar anticipadament a www.rereltelo.cat

Si queden entrades disponibles, es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle. Aforament molt reduït.

Per a la tranquil·litat de tothom, seguint la normativa vigent, un cop realitzada la compra grupal de les entrades, les localitats contigües es bloquejaran per mantenir la distància interpersonal entre grups d’espectadors. Durant la selecció de les localitats, no cal deixar espais buits. Serà obligatori l’ús de mascareta durant els espectacles.

Fem de RERELTELÓ un espai 100% segur.

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

Més informació aquí