6a edició de Rere El teló

VIU LA CULTURA DE PROP

RERELTELÓ és la programació d’arts en viu del Centre Cívic de Porqueres. Una proposta cultural amb produccions de petit format en un espai escènic amb caràcter propi on descobrireu una programació cultural
poc convencional i, sobretot, un lloc privilegiat per viure la cultura de ben a prop.

Enguany arribem a la sisena edició amb la consolidació de la proposta cultural, una actualització de la imatge gràfica i amb modificacions causades per les mesures de seguretat i higiene que hem d’aplicar. En aquesta
edició, més que mai, volem conservar l’essència RET, la proximitat, amb un nou format i un teló que es trasllada per conservar la intimitat tot i mantenir la distància de seguretat.

Tanquem el teló. Que comenci l’espectacle!

Espot de RERELTELÓ 2021 → https://vimeo.com/486344444

 

VENDA D’ENTRADES
Les entrades són numerades i es poden comprar anticipadament a www.rereltelo.cat

Si queden entrades disponibles, es vendran a la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle. Aforament molt reduït.

Per a la tranquil·litat de tothom, seguint la normativa vigent, un cop realitzada la compra grupal de les entrades, les localitats contigües es bloquejaran per mantenir la distància interpersonal entre grups d’espectadors. Durant la selecció de les localitats, no cal deixar espais buits. Serà obligatori l’ús de mascareta durant els espectacles.

Fem de RERELTELÓ un espai 100% segur.

 

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

La sisena edició de RERELTELÓ arriba amb una nova imatge, un nou format i vuit espectacles que ens deixaran bocabadats! Música, teatre, teatre d’objectes, performance , dansa… A RERELTELÓ l es arts en viu son les protagonistes indiscutibles en un format proper i acollidor.

La temporada començarà el 15 de gener amb la preestrena a comarques gironines de Fortuna , un concert performatiu creat per Marcel Calvet i Clara Poch, en què les cançons s’expressen amb una poètica combinació de música, cos, veu, a través del gest i l’escenografia, arribant a la forma més pura d’expressió.

Acabarem el mes de gener amb RAMON, un monòleg tragicòmic escrit i dirigit per Mar Monegal i protagonitzada per Francesc Ferrer en què viurem el viatge d’un etern adolescent a qui, quan en fa quaranta, no li queda més remei que madurar i enfrontar-se a la vida adulta. Aquest espectacle va guanyar el Premi de la Crítica 2019 a millor text i ha rebut una nominació com a millor text als Premis Butaca 2020.

Febrer arribarà carregat de bona música amb la presentació a comarques gironines de Grauwi + Marta Cascales, el projecte conjunt de la cantant Carla Gimeno (The Crab Apples) i la pianista Marta Cascales Alimbau, el 12 de febrer.

El teatre musical tindrà el seu moment a RERELTEÓ e l 19 de febrer amb El temps que no tindrem , una obra que parla del primer amor de tots, el de la família.

El divendres 5 de març comptarem amb l’a rte de LaboratoriA, amb la presentació a comarques gironines del seu espectacle Y perdí mi centro. Flamenc experimental, multidisciplinari i feminista, un projecte d’experimentació musical i escènica que proposa un viatge espacial per investigar sobre els rols de gènere i la creació com a forma de vida.

El 19 de març la cita serà amb el preciós espectacle Conservando memoria d’El Patio Teatro. Teatre d’objectes per viure de prop. Un homenatge a les vides quotidianes, al valor dels records i a tots els avis i àvies.

Divendres 16 d’abril arribarà a RERELTELÓ un projecte experimental: Residència 0. Una reflexió sobre la creació i un viatge iniciàtic a través de l’art que combina dansa i escultura.

Finalment, la temporada acabarà amb música de la mà d’ Enric Montefusco. L’exlíder de Standstill i una de les veus més impressionants del panorama nacional presentarà en solitari les cançons del seu últim disc, Diagonal.