Festes

Cada any som més!

Els actes de la Festa Major d’enguany han tingut molt bona acollida; cal destacar especialment l’èxit de la cercavila, de la torbada de cantaires i de la reunió de Vespes, entre altres

“Cada any som més!”. Amb aquesta frase resumia una noia de Porqueres l’èxit de la Festa Major. La participació va en augment i els actes programats han estat molt ben acollits per tothom. Cal destacar especialment la gran participació en la cercavila de diumenge i la trobada de puntaires, que va coincidir també amb la concentració de Vespes. Una de les propostes que va atraure molt de públic va ser la trobada de cantaires amb l’espectacle Seny i Rauxa.

Els actes tradicionals de la festa, com sempre, van ser també tot un èxit: la vedellada, el ganut, els concerts …. Una festa major molt lluïda!

_MG_8390_MG_8454

b_MG_8652_MG_8689

_MG_8791_MG_8834

_MG_8914_MG_8949

_MG_9165_MG_9302

_MG_9478_MG_9380

Festes d'Usall, Pujarnol, Sant Llop i Gales de Mata

Les festes dels pobles de Porqueres que s’han celebrat aquest estiu han tingut una gran assistència de públic: Mata, Pujarnol, les Pedreres i Miànigues.

Pujarnol1Gales de Mata

Sant Llop1

Un dels actes destacats va ser la presentació i la benedicció de la campana de Miànigues, dins la festa de Sant Llop. El campanar de l’església de Sant Romà va tornar a sonar el 3 de setembre després de
81 anys, gràcies a la nova campana, que porta per nom Maritresa. Durant la festa es va presentar un llibre sobre la història de la campana, escrit pels historiadors Miquel Rustullet i David Sala.

Sant Llop 2