Cultura

Centre Cívic

Imatge Centre Cívic 2017

APUNT PER UN NOU CURS?
Ja estem de tornada i apunt per començar un nou curs al Centre Cívic de Porqueres. Si voleu descobrir tota la programació formativa pel curs 2017-18 només heu d’entrar a la nostra web i descarregar-vos la revista informativa.
Recordeu que a partir del 4 de setembre comencem el període d’inscripcions!
Il•lustració: Miquel Samaniego

21558530_1403105396476555_1471509260262570878_n21740586_1396421820478246_4797605633506565349_n

EL CÍVIC OFEREIX UNA QUARANTENA DE PROPOSTES FORMATIVES I LÚDIQUES

Entre les novetats cal destacar l’acroioga, escriptura creativa i il.lustració infantil

El Cívic ofereix un any més, una àmplia oferta de cursos i tallers per a tots els gustos i totes les edats. L’objectiu del centre segueix essent esdevenir un punt de trobada de veïns i veïnes, coneixement i creativitat. Seguint aquesta filosofia, s’ha dissenyat una prograrmació engrescadora i eclèctica perquè tothom hi pugui trobar una proposta a la seva mida.

A més dels cursos i tallers de l’any passat, enguany s’han afegir algunes novetats: escriptura creativa, il.lustració infantil, Ioga “beat”, Acroioga, Cuidem la nostra esquena, Ritmes llatins, Percussió africana, Xarxes socials i WordPress, Fotografia infantil i “Cor de Garrins! Com en altres anys, hi ha apartat especial d’activitats per a petits i joves.

Més informació a www.centrecivicporqueres.cat

Tercera edició de Rere El teló

25440122_1485666208220473_127178330394375991_o

La proposta s’ha convertit en un espai privilegiat per viure la cultura

Rere el teló és la programació d’arts escèniques i música del Centre Cívic de Porqueres per als mesos de gener a maig del 2018. Una proposta cultural amb produccions de petit format, escollides amb cura perquè siguin representades en un espai singular, rere el teló de l’escenari del Cívic, on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic, sense distàncies, de tu a tu.

Enguany, arribem a la tercera edició d’una proposta cultural que busca crear un espai d’exhibició des de la proximitat, en què els artistes se sentin a gust i el públic se senti especial pel fet de viure una experiència única i personal. Un espai escènic que, per la seva singularitat, es diferencia de l’oferta cultural de la comarca i la complementa, tot proporcionant nous espais d’accés a la cultura per a la ciutadania.

Què trobareu Rere el teló?

Doncs descobrireu un espai escènic amb caràcter propi, una programació cultural poc convencional i, sobretot, un lloc privilegiat per viure la cultura de prop.

Benvinguts i benvingudes a una nova temporada. Tanquem el teló! Que comenci l’espectacle!

Més informació www.centrecivicporqueres.cat

Biblioteca Carles Fontserè

bibliotecas

TOTS A LA BIBLIOTECA

L’equipament vol fomentar la lectura amb un munt de propostes

Amb l’inici del nou curs escolar la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres vol consolidar la programació d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector al municipi. Així doncs, les activitats que us proposem són:

L’HORA DEL CONTE – És una activitat gratuïta que té lloc un cop al mes a 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca. Per a nens i nenes de més de 4 anys.

L’HORA DELS MÉS PETITS – Contes i moixaines per gaudir amb família. S’ofereix un cop cada tres mesos. Per a famílies i infants de 0 a 3 anys.

CLUBS DE LECTURA: Per fomentar els hàbits lectors. La Biblioteca posa a l’abast dels participants un exemplar del títol triat que caldrà retornar a la següent trobada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim 10 places.

CLUB DE LECTURA INFANTIL – Endapallibres – Club de lectura per a nens a partir de 9 anys. Les trobades es fan a la biblioteca el segon dilluns de cada mes, de 5 a 6 de la tarda.

CLUB DE LECTURA D’ADULTS – Ens trobem l’últim dimecres de cada dos mesos amb l’objectiu d’intercanviar diferents punts de vista sobre la lectura de l’obra triada.

CLUB DE LECTURA JUVENIL Clubjove – Per a nois i noies a partir de 12 anys. Les trobades es faran a la biblioteca, el tercer divendres de mes, de 6 a 7 de la tarda, per comentar el llibre llegit i crear un debat sobre les temàtiques relacionades amb la lectura.

EL CLUB DE CINEMA – Activitat adreçada al públic adult. Una proposta a mig camí entre el cinefòrum i el Club de lectura tradicional. Les trobades es desenvoluparan a la biblioteca. L’últim dijous de cada dos mesos a les 7 de la tarda, on es projectarà una pel.lícula i, un cop finalitzada, s’obrirà debat. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora ‘inici de l’activitat.

BIBLIOCINEMA – Activitat pel públic infantil i juvenil orientada a gaudir de apassionar-se pel cinema. Les trobades es fan a la biblioteca, l’últim dijous de cada dos mesos a 2/4 de 6 de la tarda, on es projectarà una pel.lícula adreçada al públic familiar i juvenil. Els menors de 10 anys cal que vagin acompanyats d’un adult. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora d’inici de l’activitat.

biblioteca_logo_mix

Més informació www.bibgirona.cat/biblioteca/porqueres