Cultura

Centre Cívic

BENVINGUTS A UN NOU CURS! 😄

Avui comencen les classes dels tallers anuals del curs 2019-20 i tenim moltes ganes de veure-us! 🥰

🤭 Si ets un despistat i no t’has matriculat a cap taller encara hi ets a temps! Tens el formulari d’inscripció en aquest enllaç https://centrecivicporqueres.playoffinformatica.com/Preinsc…

🤔 Si ets un tastaolletes i no et decideixes per cap taller, no et perdis l’oferta de monogràfics! Aquest trimestre pots triar entre: aromateràpia, orientació amb brúixola i mapa o percussió corporal!

Consulta tota la informació a: www.centrecivicporqueres.cat

CCP19-Banner-IG-1000x1000-08

CCP19-Banner-IG-1000x1000-06

CCP19-Banner-IG-1000x1000-04

Més informació a www.centrecivicporqueres.cat

Cinquena edició de Rere El teló

El Centre Cívic de Porqueres presenta la programació d’arts en viu de la cinquena edició de RERE EL TELÓ sota el lema “Viu la cultura de prop” reivindicant-se com un espai de difusió cultural singular i de proximitat.

El teatre d’objectes de Xavier Bobés amb “Cosas que se olvidan fácilmente”, i la primera actuació a comarques gironines de Maria Rodés amb el seu nou projecte “Lilith” eren l’avançament d’una temporada que ens esperava grans propostes artístiques, i que ja podem desgranar.
Rere el teló és la programació d’arts en viu del Centre Cívic de Porqueres per als mesos de gener a maig per aquest 2020. Una proposta cultural amb produccions de petit format, escollides amb cura perquè siguin representades en un espai singular, rere el teló de l’escenari del Cívic, on els artistes i el públic comparteixen el mateix espai escènic, sense distàncies, de tu a tu. Enguany arribem a la
cinquena edició d’una proposta cultural que busca crear un espai d’exhibició des de la proximitat, on els artistes se sentin a gust i el públic també se senti especial per viure una experiència única i personal. Un espai escènic que, per la seva singularitat, es diferencia de l’oferta cultural de la comarca i la complementa, tot proporcionant nous espais d’accés a la cultura per a la ciutadania.
La cinquena edició de Rere el teló es va presentar, un cop més en la marc de la Fira d’Hivern de Porqueres, amb un espectacle de circ contemporani, Flou Papgayo l’últim muntatge de la Cia. Mumusic Circus, amb una proposta que combina el circ, la dansa i la música on el públic es situa al voltant d’un escenari circular perquè pugui gaudir i viure la cultura de prop.
Què trobareu Rere el teló? Descobreix-ne la programació!

Més informació www.centrecivicporqueres.cat

RET20-Cartells digital-01

Biblioteca Carles Fontserè

bibliotecas

TOTS A LA BIBLIOTECA

L’equipament vol fomentar la lectura amb un munt de propostes

Amb l’inici del nou curs escolar la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres vol consolidar la programació d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector al municipi. Així doncs, les activitats que us proposem són:

L’HORA DEL CONTE – És una activitat gratuïta que té lloc un cop al mes a 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca. Per a nens i nenes de més de 4 anys.

L’HORA DELS MÉS PETITS – Contes i moixaines per gaudir amb família. S’ofereix un cop cada tres mesos. Per a famílies i infants de 0 a 3 anys.

CLUBS DE LECTURA: Per fomentar els hàbits lectors. La Biblioteca posa a l’abast dels participants un exemplar del títol triat que caldrà retornar a la següent trobada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

CLUB DE LECTURA INFANTIL – Endapallibres –

La Biblioteca, amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector entre el públic infantil, concretament nens i nenes de 10 a 12 anys (5è i 6è de primària), organitza el Club de lectura.

Les trobades seran els 2n dilluns de cada mes, de 5 a 6 de la tarda, per comentar el llibre llegit i fer activitats relacionades amb la lectura. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB INFANTIL D’ÀLBUMS:

La Biblioteca, ofereix una activitat per experimentar al voltant de la lectura entre el públic infantil, concretament nens i nenes de de 8 a 10 anys (3è i 4t de primària), una activitat a mig camí entre un club de lectura i un laboratori.

L’últim dilluns de cada mes, de 5 a 6 de la tarda, ens trobarem en l’espai de lectura i d’activitats relacionades amb la temàtica triada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB DE LECTURA JOVE

Activitat orientada a fomentar l’hàbit lector entre el públic juvenil, concretament nois i noies a partir de 12 anys.

Les trobades es desenvoluparan en la biblioteca, els 2n divendres de cada mes, de 6 a 7 de la tarda, per comentar el llibre llegit i crear un debat sobre les temàtiques relacionades amb la lectura, veure pel·lícules, etc. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB DE LECTURA D’ADULTS – Ens trobem l’últim dimecres de cada dos mesos amb l’objectiu d’intercanviar diferents punts de vista sobre la lectura de l’obra triada.

EL CLUB DE CINEMA – Activitat adreçada al públic adult. Una proposta a mig camí entre el cinefòrum i el Club de lectura tradicional. Les trobades es desenvoluparan a la biblioteca. L’últim dijous de cada dos mesos a les 7 de la tarda, on es projectarà una pel.lícula i, un cop finalitzada, s’obrirà debat. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora ‘inici de l’activitat.

BIBLIOCINEMA – Activitat pel públic infantil i juvenil orientada a gaudir de apassionar-se pel cinema. Les trobades es fan a la biblioteca, l’últim dijous de cada dos mesos a 2/4 de 6 de la tarda, on es projectarà una pel.lícula adreçada al públic familiar i juvenil. Els menors de 10 anys cal que vagin acompanyats d’un adult. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora d’inici de l’activitat.

biblioteca_logo_mix

Més informació www.bibgirona.cat/biblioteca/porqueres