Cultura

Centre Cívic

El Cívic no s’atura! Obertes les inscripcions de l’oferta en línia

EL CÍVIC NO S’ATURA!
Tot i que els tallers anuals arriben a la seva fi, hem preparat una nova oferta de tallers en línia per poder acabar de passar un bon confinament i continuar amb la formació del Cívic.
Aquesta nova oferta consta de dinou tallers amb una barreja dels tallers i professors habituals del Cívic i noves propostes que hem considerat adients, útils i entretingudes per al moment actual.

OFERTA EN LÍNIA – Del 14 d’abril al 5 de juny
Pots consultar tota la informació i fer inscripcions fins al 10 d’abril a www.centrecivicporqueres.cat
A més el 5% de la recaptació de les inscripcions es donarà a la campanya #JoEmCorono per trobar un tractament eficient contra el COVID-19.

Més informació a www.centrecivicporqueres.cat

4a7a00d0-7f0a-40f7-840a-cc657e30ea86

Cinquena edició de Rere El teló - S’aplaça el final de temporada de Rere El Teló a la tardor

 

S’aplaça el final de temporada de Rere El Teló a la tardor

A conseqüència de la situació actual ens veiem obligats a re-programar els espectacles pendents de la cinquena temporada de Rere el teló durant els mesos de tardor.

Les noves dates són:

STABAT MATER

Divendres 23 d’octubre · 21 h

MORGAT MORGAT

Divendres 6 de novembre · 21 h

LA DERNIÈRE DANSE DE BRIGITTE

Divendres 20 de novembre · 21 h

Per aquells que ja teniu l’entrada comprada, aquesta serà vàlida per a la nova data. En el cas que les noves dates no us vagin bé us retornarem l’import a la mateixa targeta bancària amb què vau fer el pagament.

Si aquest és el teu cas, envia’ns un correu a info@centrecivicporqueres.cat indicant-nos el nom i correu electrònic amb què vas fer la compra per tal de poder efectuar el retorn.

Encara hi ha entrades disponibles a la venda a través de https://centrecivicporqueres.koobin.com/

Més informació www.centrecivicporqueres.cat

RET20-Cartells digital-01

Biblioteca Carles Fontserè

bibliotecas

TOTS A LA BIBLIOTECA

L’equipament vol fomentar la lectura amb un munt de propostes

Amb l’inici del nou curs escolar la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres vol consolidar la programació d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector al municipi. Així doncs, les activitats que us proposem són:

L’HORA DEL CONTE – És una activitat gratuïta que té lloc un cop al mes a 2/4 de 6 de la tarda a la biblioteca. Per a nens i nenes de més de 4 anys. Cal inscripció prèvia.

L’HORA DELS MÉS PETITS – Contes i moixaines per gaudir amb família. S’ofereix un cop cada tres mesos. Per a famílies i infants de 0 a 3 anys. Cal inscripció prèvia

CLUBS DE LECTURA: Per fomentar els hàbits lectors. La Biblioteca posa a l’abast dels participants un exemplar del títol triat que caldrà retornar a la següent trobada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca.

CLUB DE LECTURA INFANTIL – Endapallibres –

La Biblioteca, amb l’objectiu de fomentar l’hàbit lector entre el públic infantil, concretament nens i nenes de 10 a 12 anys (5è i 6è de primària), organitza el Club de lectura.

Les trobades seran els 2n dilluns de cada mes, de 5 a 6 de la tarda, per comentar el llibre llegit i fer activitats relacionades amb la lectura. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB INFANTIL D’ÀLBUMS:

La Biblioteca, ofereix una activitat per experimentar al voltant de la lectura entre el públic infantil, concretament nens i nenes de de 8 a 10 anys (3è i 4t de primària), una activitat a mig camí entre un club de lectura i un laboratori.

L’últim dilluns de cada mes, de 5 a 6 de la tarda, ens trobarem en l’espai de lectura i d’activitats relacionades amb la temàtica triada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB DE LECTURA JOVE

Activitat orientada a fomentar l’hàbit lector entre el públic juvenil, concretament nois i noies a partir de 12 anys.

Les trobades es desenvoluparan en la biblioteca, els 2n divendres de cada mes, de 6 a 7 de la tarda, per comentar el llibre llegit i crear un debat sobre les temàtiques relacionades amb la lectura, veure pel·lícules, etc. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Mínim de 8 places, màxim 15 places.

CLUB DE LECTURA D’ADULTS – Ens trobem l’últim dimecres de cada dos mesos amb l’objectiu d’intercanviar diferents punts de vista sobre la lectura de l’obra triada.

EL CLUB DE CINEMA – Activitat adreçada al públic adult. Una proposta a mig camí entre el cinefòrum i el Club de lectura tradicional. Les trobades es desenvoluparan a la biblioteca. L’últim dijous de cada dos mesos a les 7 de la tarda, on es projectarà una pel.lícula i, un cop finalitzada, s’obrirà debat. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora ‘inici de l’activitat.

EL CLUB LLEGIR TEATRE : Activitat adreçada al públic adult. El Servei de biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) organitzen, en col·laboració amb la Biblioteca un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals. Les trobades es desenvoluparan en la biblioteca, 1r divendres de cada dos mesos a les 7 de la tarda, per debatre sobre la lectura del text i s’ofereixen descomptes per les entrades del TNC per veure l’obra de teatre llegida i comentada. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Cal respectar l’hora d’inici de l’activitat.

 

biblioteca_logo_mix

Més informació www.bibgirona.cat/biblioteca/porqueres